Szociológus hallgatók/ Szociológusok! Milyennek találjátok ezt a szakot?
Viszont elhelyezkedni elég nehéz vele, 5 éve végeztem és egy percet nem dolgoztam a szakmában.
Családgondozónak vagy gyámügyesnek el tudtam volna menni de az nem az én világom, engem a kutatás-elemzés-statisztika része érdekelt volna, de hiába voltak a jó nevű gyakorlati helyeim, nem vettek fel sehova számottevő tapasztalat hiányában.
Egyéb asszisztens, irodai mindegy milyen diplomás munkához jó, én is ilyet végzek. Szeretem, de a fizetés valahol a béka se**e alatt van.
Maga a képzés sok területet lefed, lehet változatos munkád, foglalkozhatsz emberekkel, terepre mész, családokat látogatsz, különféle kutatásokat végzel. Lehet monoton is a munkád, ha mondjuk multinál foglalkozol valamilyen statisztikával, adatelemzéssel és mindennap ugyanazokat a köröket kell lefutnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!