Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 21 évesen késő elkezdeni...

21 évesen késő elkezdeni egyetemre járni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
én most 22 vagyok és jövőre fogok felvételizni. szerintem nem késő sose tanulni, de még elég fiatal vagy, hogy ne szenvedés legyen a tanulás
2014. dec. 30. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Levelezőre sose késő, akár 60 évesen is mehetsz.

De 21 évesen még a nappalisokhoz sem vagy idős.

2014. dec. 30. 11:26
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Én 23 vagyok és még ez az első évem... Van olyan ismerősöm aki 26 évesen érettségizett estin és aztán ment egyetemre - mondjuk Ő levelezőre - . Tanulni sose késő! :)
2014. dec. 30. 11:42
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Azt nem értem, hogy mi a fenéért minden második kérdés erről szól. Van kismillió kérdés, ahol csak a kor más, de maga a kérdés szó szerint ugyanez. Amikor feltetted a kérdést, elfogadtad, hogy nincs hasonló kérdés még az oldalon. Ja, persze...

Mindenhová ugyanezek a sablon válaszok jönnek, hogy még 60 évesen se késő és hasonlók, akkor 21 évesen szerinted késő? Istenbarma...

2014. dec. 30. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
xd
2014. dec. 30. 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Van valami abban amit a négyes válaszoló mond, csak nem ilyen stílusban kéne. Amúgy nem értem miért lenne késő komolyan... Max. az ítélkező hülye emberek miatt. De velük ne törődj! Ha te úgy érzed, hogy ideális az alkalom, akkor vágj bele!
2014. dec. 30. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Késő. Gondolj bele, hogy hány évvel le vagy maradva azokhoz képest akik 18-19 évesen kezdték el. Azok lényegében akkor végeznek maikor te elkezded. Mire te végzel ők már 2-3 éves tapasztalattal fognak rendelkezni. 25 évesen pályakezdőként elég nehéz dolgod lesz. Ilyen korban már a családra kell gondolni és megteremteni a gyerekeknek a feltételt, hogy ők majd tudják valamire vinni.
2014. dec. 30. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

7-es: és azokkal mi van, akik 19 évesen bekerültek egyetemre és még 30 évesen se végezték el? mert ismerek ilyet is. a szülei nyakán él(igaz újgazdagok, szóval nekik mindegy mit csinál a gyerekük).

én meg már másfél éve dolgozom(már csináltam 1 okj-t) és munka mellett levelezőn megyek főiskolára. nem kérek se dicséretet, se szidást én így csinálom.

1. voltam.

2014. dec. 30. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is jövőre kezdem nappalin, 21 évesen.
2014. dec. 30. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem késő.

Ha van munkád és szeretnéd megtartani, akkor választhatod a levelező képzést is.

2014. dec. 30. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!