Meteorológus vs. Tanár?
Ez a két ötletem van.
történelem-földrajz tanár
vagy meteorológus
Földrajzon belül a csillagászat és a meteorológia érdekel.
De a történelmet is szeretem, meg úgy magát a gimnáziumi életet is, szívesen maradnék itt akár más szerepben. Gyakran tartok kiselőadásokat volt, hogy órát is, osztálytársaim szoktak dicsérni, hogy a feleletemből egészítik ki a jegyzeteiket. Ha normális fizetés lenne, akkor szinte biztos tanárnak mennék.
A meteorológiánál pedig attól tartok belebuknék a matekba. Átlagos szinten még okê de így is néha elmegyek különtanárhoz, hogy elmagyarázza az aktuális anyagot. Milyen kemény a matek?
Ezen kívül még filozófiát tanulnék, de tudom abból képtelenség normálisan megélni, így ha dolgozok, munka mellett van rá lehetőségem és még érdekel is akkor levelezőn elvégezném.
De a fent említett lehetőségek közül választanék elsősorban, csak nem tudok.
Elhelyezkedés mennyire nehéz? Meg lehet belőle élni (itt elsősorban a meteorológusi fizura gondolok)
ELTE-re jelentkeznék.
17 vagyok 1 év múlva kell leadnom a jelentkezési lapom, addig szeretnék mérlegelni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!