Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Segitségre lenne szükségem....

Lacikaaaaa kérdése:

Segitségre lenne szükségem. Valaki? (Lentebb bővebben )

Figyelt kérdés
Tehát a felsőoktatással kapcsolatban szeretnék kérdezni,pontosabban azt hogy idén február 15 ig be kell adni a jelentkezési lapokat a fősulikba. És alá mellékeltek egy csekket amelyet be kell fizetni, vagy épp ezt nem tudom hogy be kell-e. Mert az utmutatójában ellentmondások vannak. Tegyük fel én igényelném a halmozottan hátrányos helyzetü kedvezményt amelyet megfelelő papirokkal alá is tudok támasztani és akkor ergo igy nem kellene fizetnem semennyit sem. De olvastam egy olyat is hogy csak be kell küldeni mindent és nem kell befizetni a csekket hanem a papir beküldése után elbiráljál hogy én mire vagyok jogosult és akkor leküldenek egy csekket hogy mennyit is kell fizetnem. Vagy akkor most pontosan mit is tegyek? Segitség na ezt nem tudom és már nyakamon a leadási határidő. (nem vagyok valami gazdag és ezért is érdekel ez a kedvezményes dolog)
2010. febr. 2. 21:46
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Őket kérdezd, biztosan tudják. Inkább, minthogy itt más rosszat írjon.

2010. febr. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!