Nem hagynak tanulni a vizsgáimra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A családom kikészít, mindennapora kitalálnak valamit. Az első vizsgámat emiatt 1 héttel el kellett tolnom, de még így sem hagytak felkészülni és csak kettes lett. Holnap megint megyek és semmit nem tudok, mert most sem hagytak tanulni. Tiszta ideg vagyok, szeretem a szakot, amire járok. Bosszant, hogy sokkal jobban is teljesíthetnék. Más évfolyamtársaim ilyenkor békén vannak hagyva, engem meg egyfolytában csesztetnek valamivel.
Hogyan lehetne ezen változtatni? Beszélni nem lehet velük, nem értik meg.
2014. dec. 21. 16:05
1/2 anonim válasza:
Mondjuk nem vizsgaidőszakban kell elkezdeni tanulni, akkor gyorsabban haladnál.
Menj el könyvtárba, ülj be egy csendes helyre és tanulj ott, ha otthon nem tudsz. Kapcsold ki a telefonod, közöld velük, hogy elmentél tanulni és ne érdekeljenek.
2/2 anonim válasza:
Mondjuk nem otthon kéne lakni ha ilyen családod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!