Segítséget szeretnék főiskola ügyben (már írtam "ingyenes pályaválasztási segítőknek" is, de nem is válaszolnak hetek óta) mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy szakot,nagy nehezen eldöntöttem, sokat olvastam róla, utánanéztem,majd ma kiderült hogy nem is elég oda a pontszámom. Ilyenkor mit lehet tenni,ha más irányba nem szivesen megyek legalábbis nem vagyok tájékozott etéren mi lenne még nekem a megfelelő. 2 hete ezeket bújom...A meglévő pontjaimhoz keressek fősulit? Dehát nem a szakirány lenne a lényeg?2010. febr. 2. 17:07
11/13 anonim válasza:
Két érettségi tantárgy átlagát nézik. Itt van, hogy mik közül lehet választani. [link]
Neked a magyar meg a tesi lett a legjobb, és egy nyelvvizsgával is csak 219 pontod lenne. Mindenképp javítanod kéne az érettségin.
12/13 A kérdező kommentje:
Most ez komoly?:O
2010. febr. 3. 21:56
13/13 anonim válasza:
Sajnos borzasztó nehéz bekerülni főiskolára/egyetemre. Én most fogok érettségizni, van egy felsőfokú nyelvvizsgám,magyarból emelt szintűt teszek. És sajnos ez sem lesz elég oda ahova szeretnék menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!