Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem akarja megadni a jobb...

Nem akarja megadni a jobb jegyet, ilyen létezik?

Figyelt kérdés

Üdv.

Matekból 4-est kellene szerintem kapnom.

Most írtam egy ötöst .

8 jegyem van .

3.94 az átlagom és "a 3.9 nem 4"...?!?!?!??!

Ilyen létezik?

2014. dec. 17. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a témazáróid hármasok lettek, nem köteles megadni. Nálunk legalábbis így van. :(
2014. dec. 17. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ilyen átlagra akar 3-ast adni, akkor vagy nem kellett volna beírnia azokat a jegyeket, amik nem érdeklik, vagy ő is félgárgyú szegény…

Amúgy igen, létezik ilyen.

2014. dec. 17. 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem szoktunk témazárót írni,hanem mondjuk 3 részből áll 1 téma,és kis részenként .

Annyit kell tudni,hogy én a matekhoz eléggé sík voltam.

De miután elkezdtem programozni valahogy logikusnak találom,és a stabil 1.70-es átlag helyett 3.94-nél tartok idén.

4 lenne ha nem a szokásos 27 ponttól négyes és 26 pontom lett az ezelőtti 3. dogám

2014. dec. 17. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha javulsz is, és épphogy csak nem lett meg az előző dolgozatban a 4-es, akkor igazán adhatna jobb jegyet…

De így, hogy nem vagyunk ott, és nem ismerjük teljes egészében a helyzetet, nem hiszem, hogy ítélkezhetünk. Tenni érted meg pláne nem tudunk semmit, legfeljebb együtt érzünk.

Viszont ha kifogásod van, nem értesz valamit, akkor az a normális eljárás, hogy előbb a tanárral beszélsz a dologról, ha ez megtörtént, akkor az osztályfőnökkel, és ezután még esetleg az igazgatót is felkeresheted. (Ha a tanár az ofőd is egyben, akkor az igazgató előtt, még lehet, hogy egy másik tanárt is megkérdeznék…) Persze mindenkivel csak diszkréten, első körben feltételes módot használva beszélj! Ott nem te vagy a góré, még ha meg is kell hallgassanak.

2014. dec. 17. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!