Kutya futópad ilyen tényleg létezik? Szeret rajta a kutya futni? Nem lenne jobb ha a természetbe szaladgálna?
Figyelt kérdés
Van valakinek és szereti a kutyája?2014. nov. 6. 19:16
1/3 anonim válasza:
Létezik, sokan használják pl. különböző versenyek előtt (súlyhúzó verseny előtti felkészülésnél pl.). Nyilván másabb, ha a természetben szaladgál, de az nem mondható olyan intenzív és hatékony edzésnek, mint a futópadozás. Természetesen nem úgy működik, hogy ráteszed a kutyát órákra és kész, hanem hozzá kell szoktatni és fokozatosan növelni az időtartamot.
2/3 anonim válasza:
Nekem még nincs, de ha gyerekem lesz, tervezek, mivel kevesebb idő lesz a kutyákra, és baromi aktív kutyáim vannak. A tapasztalatokra én is kíváncsi lennék.
3/3 anonim válasza:
Erről eszembe jutott az egyik kedvenc videom. Imádom :)
http://www.youtube.com/watch?v=SP4MgE6EmJE
Létezik egyébként. Van külön kutyáknak, de rá lehet tenni sima emberi futópadra is.
Szeretnék majd én is. Ha kint nagyon kaki idő van tökéletes kiegészítés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!