Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit kellesz gyakszin a kórházb...

Mit kellesz gyakszin a kórházban csinálnom?

Figyelt kérdés

2 éves OKJ-s szociális gondozó és ápoló képzésre jelentkeztem amit egy főiskola szervez.

Adtak listát hogy miket fogok tanulni: Belekukkantottam és jól meglepődtem.

Klinikai esetek,népegészségügy,jogi ismeretek,angol,informatika, meg mindenféle orvosi tantárgy.

Kérdeztem melyik öregek otthonába leszek gyakszin.Erre közölték kórházban lesz a gyakszim.

Mit kellesz csinálnom ott? Vérvétel,katéter,vércukorszintmérés,injekcióbeadás,gyógyszerosztás ugye nem az én feladatom lesz? Gyakszink heti 2-szer lesz.Pénzt kapunk érte?

Ezzel a szakmával eltudok helyezkedni egy fogyatékkal élő intézményekben mint ápoló?

Célom az orvosi egyetem.:)

2014. dec. 17. 01:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Leginkább azt kell csinálnod amit mondanak, tanulóknak az aljamunka szokott jutni (ágytál meg hasonlók).

Fizetés nincs.

De ez tök felesleges ha orvosira akarsz menni, semmi előnyöd nem lesz belőle, orvosin mindent az alapoktól tanítanak sokkal keményebben. Csak elmegy két éved, de orvosi szempontjából semmivel sem leszel előrébb.

2014. dec. 17. 02:27
 2/4 anonim ***** válasza:

szociális gnd minek az orvosihoz????? Akkor már miért nem ápolónak mentél???

Szocosok egyébként semmi eü tevékenységet nem csinálnak. Mosdatnak, etetnek, beteget kísérnek.

2014. dec. 17. 07:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szart fogsz mosni, de ha ennyi eszed van akkor úgy fogsz az orvosira menni, mint én :D
2014. dec. 17. 08:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért megyek szoc.gondozónak mert ki akarok mindent próbálni.Nyugi utolsó! Hidd el ott leszek az orvosin.A nővéremet is felvették. :D
2014. dec. 17. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!