Szerintetek mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vagyok 11.-es és az a problémám, hogy nem tudom melyik tantárgyakra szánjak több időt. Minden tanár a saját tantárgyát tarja a legfontosabbnak és rengeteg tanulnivalót zúdítanak ránk. Az a baj, hogy az érettségihez tanulni kell a törit és a matekot, mivel humán beállítottságú vagyok, így fontos nekem az irodalom, amire jó lenne több időt szánni, ugyanakkor nagyon sok embertől azt hallom, hogy az a legfontosabb, hogy minél több nyelvvizsgával rendelkezzünk és minél több nyelvet elsajátítsunk. Nem igazán tudom, hogy válasszak közülük. Erre várnék ötleteket, hogy ti mi alapján állítottatok sorrendet.2014. dec. 10. 14:39
1/3 anonim válasza:
Ehhez azt is tudni kellene, hogy hová szeretnél tovább menni, és miből teszel emeltet, ha teszel. Mert pl. ha magyarból közepezel, akkor az már kilőve, arra nem kell tanulni, csak esetleg kicsit a szóbelire, viszont, ha emeltezel, akkor arra szánj több időt. Én úgy csináltam, hogy azokra tanultam, amikből emelteztem (kiv. az emelt nyelvek, mert azokból csak a nyelvvizsga kellett), a többi pedig pont nem érdekelt, csak most tűnnek egetrengetőnek a tárgyak, nyugi :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Újságíró szeretnék lenni legalábbis egyenlőre ez a terv. Magyarból vagy olasz nyelvből szeretnék emeltezni viszont az angolra is tanulnom kellene mert nem vagyok belőle túl jó.
2014. dec. 12. 19:20
3/3 A kérdező kommentje:
*egyelőre bocs elírtam
2014. dec. 12. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!