Nagy.kaTa kérdése:
Hol tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Na szóval kérdésem a következő. Ha valaki azzal a szándékkal válaszol hogy csak úgymond húste a gyomrát kérem tartsa meg magának.
Azzal a kérdéssel fordulnék a hozzátok, hogy esetleg nem tudnátok- e Debreceni középiskolákat ajánlani? A TÁG-ot és a Kossuthot ismerem. Én bisz-kémiával szeretnék tovább tanulni. Ilyen szakos iskola viszont kevésvan. Jöhet csak bioszos is. A csak kémiás is. Jó tanuló vagyok de ez anyolcadik félév nehéz volt és félévkor sok négyesem lesz. Hármasom nem lesz. Hetedikben csak matekból és nyelvtanból lettem négyes.
Köszönöm a válaszokat elore is. :)
2014. dec. 14. 18:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!