Aki csillagásznak/kozmológusnak szeretne tanulni, melyik egyetemen volna lehetősége tanulni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 12. 22:35
1/2 anonim válasza:
Nem akarsz csillagásznak tanulni… Mész és átgondolod az életed…
Amúgy például az ELTE-n van csillagászat MSc. A BME-n nincs, de a fizika BSc. ott sem rossz, és ha megcsinálod, akkor valószínűleg mehetsz onnan csillagász MSc.-re.
Másrészt a csillagászattal nem biztos, hogy könnyen el tudsz helyezkedni, amennyire én tudom, eléggé telített dolog, és akkor cserélődnek az emberek, ha valakit nyugdíjaznak. Pluszba elég durva matek kell hozzá, tehát tényleg ne akarj feltétlen csillagász lenni, legyen B) terved.
2/2 A kérdező kommentje:
Van B tervem, de eredetileg ezt szerettem volna kitanulni!
2014. dec. 12. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!