Milyen esélyei vannak egy csillagásznak elhelyezkednie ma Magyarországon?
A FÖLDTUDOMÁNYIRÓL LEHET CSILLAGÁSZATI MESTERKÉPZÉSRE MENNI???? Én is földtudományira mennék majd és nagyon érdekel a csillagászat is, de azt hittem, hogy alapból fizikára kell menni:D
Bocs már nem tudok segíteni, gondolom már megvan hova mész. Felvettek földtudományira? És ha igen megmondanád melyik suli mert én is nagyon gondolkozom azon, hogy földtudományira menjek. Köszi
de szte-n meg nem írja a földtudományinál. akkor hol?
Amugy meg kérdésedre válaszolva nagyon nincs rá kereset, legalábbis kutatómunkát nem valószínű, hogy itt nagy eséllyel végezhetnél, viszont külföldön sokkal nagyobb eséllyel. Ha van lehetőséged külföldre menni, menj, mert csillagászokat sokkal jobban megbecsülik. Itthon max. elmehetsz a helyi planetáriumba, és válaszolgatsz a gyerekek kérdéseire. Vagy, ami jobb, ott maradsz az egyetemen, ha nagyon jó vagy abba is vannak lehetőségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!