Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi legyen majd a munkám?...

Mi legyen majd a munkám? Bővebben lent

Figyelt kérdés

amit lehetségesnek találok: gitár előadó-ezzel egyben énekes(ne mondjátok hogy hülyeség, apukám jazzgitáros, és "nyomdokaiba szeretnék lépni"), rajzoláshoz is értek, viszont modell szakma is szóba jöhet... nam nagyon tudok dönteni:D Anyukám a Kecskeméti Rajzfilmstúdióban dolgozott, szintúgy bátyám, a családban szinte mindenki ért a rajzhoz és én is szerintem: [link]

de a gitár-ének szakma is közel áll hozzám, és szerintem ehhez is értek, tavaly előtt, amikor 5.es voltam eljátszottam a fekete orfeusz-t:D

a modellkedés saját ötlet, kb. 160 cm vagyok, de 13 éves korban sokat nő az ember ;33 több képet rakok magamról mert csak olyan képet találtam amiben az egész testem van ami nagyon régi, szóval lesz egy kevés egész testes, amin nem az arcom a lényeg, meg lesz egy pár ami nemrég készült, de csak az arcom van benne :))

Egy biztos, sikeres akarok lenni a munkában, egyetemet akarok végezni, csak nem tudom hogy milyen szakmám legyen... azért kell nekem most gondolkozni ezen, mert akkor olyan szakközépiskolába megyek:F

2014. dec. 10. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a zenét válaszd több okból is. Egyrészt ez a rajz tudás nagyon kevés ilyet még én is rajzolok pedig kétbalkezes vagyok. Másrészt tudod,hogy ezekkel nehéz elhelyezkedni és sokat segít,ha van a szakmában rokonod,aki segíti az előrejutásod. Még nagyon gyerek vagy álmodozol,ami természetes mindenkinek van valami nagyratörő álma nekem pl. a kutatás :D de tudjuk,hogy kell egy biztos megélhetési pont,mert ha nem tudsz elhelyezkedni a hobbyddal akkor éhen halsz. Ha nem szereted az iskolás tantárgyakat,hanem a művészetek felé orientálódsz választhatsz valami ilyen jellegű sulit,esetleg mehetnél fodrásznak,szakácsnak,cukrásznak.
2014. dec. 10. 14:48
 2/10 A kérdező kommentje:
A családomban mindenki magas sikereket ért el nem leszek én az első, aki csóró fodrásznak megy.... ha tudsz olyat rajzolni rajzolj..... bár nem hiszem.... mégis miből gondolod hogy ez olyan könnyű?? Már bocs, te ha akarsz, mehetsz kukásnak, de én maradok a színvonalnál.... bírom az értelmes kritikát, de ha valaki nem ért hozzá, minek kell beleszólni??!!
2014. dec. 10. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Pedig jól írja az első. Pár év múlva olvasd vissza mit válaszoltál. Te is ilyen WTF fejet fogsz vágni mint most én. Azt csináld amit akarsz.

Amúgy nem értelek. Kérdezel, válaszolnak rá, de nem azt amit te vártál ezért fel vagy háborodva. Akkor minek kérdezel ha nem is érdekel a válasz?

2014. dec. 10. 19:33
 4/10 A kérdező kommentje:
nem háborodtam volna fel ha rendesen elolvasta volna a kérdést.... egyetemet szeretnék végezni, és amint leírtam, én a 3 közül szeretnék választani.. annyira értek a szakácskodáshoz, cukrászathoz hogy semennyire ;)) fodrászat? Ahogy leírtam, ez egy pár fényévvel alattam van ez a szakma... ez a rajz pedig rengeteg munkát igényelt, és a korosztályomban én szerintem kiemelkedően jó vagyok....(13/L, ha ez még nem lett volna leírva) és később is így fogom gondolni ;) kérlek olyan válaszoljon, akibe egy kicsi értelem is szorult és felfogta az eddigieket:DD
2014. dec. 10. 20:22
 5/10 A kérdező kommentje:

képeket elfelejtettem:

régi, egész testes: [link]

új, csak arcos: [link]

[link]

az utolsó fejforgatós:3

2014. dec. 10. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj akkor is bénán rajzolsz de mindegy is akkor várom a linkjét a modell egyetemnek :DDD értsd meg,hogy 13 évesen fingod sincs a világról,és beteges hogy lenézed az embereket. Attól,hogy valaki fodrász nem buta az egy szakma kérlek.. de ezzel így semmire nem fogod vinni meg amúgyis tegyük fel jól rajzolsz a korosztályodhoz képest,de ahhoz hogy esetleg kitűnj nem ennyire kell tudni rajzolni,hanem nagyon ha gondolod linkelek meg nem kérkedni kell ezzel. Sok barátnőm van,aki ennél ezerszer jobbakat alkot és mindkettőnek van értelmes munkája. Az egyik orvosnak készül na ennek van is értelme. 160centisen meg ne is álmodj modell karrierről vagy tudod mit keress valami fotóst fb-n meglátod,hogy több százezer forint egy portfólió és sehol se tartasz. Ezekhez ismerettség kell. Vagy ha nagyon egyetem akkor menj a kommunikáció és médiatudományra aztán majd 10 év múlva tőled kérem a sajtburgert kólával és rajzolgathatsz a szalvétámra vagy a pizzás dobozra-.-
2014. dec. 11. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ja és attól,hogy retricas a képed még nem vagy modell :DDDDDDD kész !
2014. dec. 11. 00:07
 8/10 A kérdező kommentje:
gondolhattam volna, hogy itt nem kapok rendes választ.... és tudod ki fog a rohadt szalvétádra rajzolni-.-"".... mindegy fölösleges a válasz majd egy értelmesebb emberekkel telt oldalnál megkérdezem... ti meg csak veszekedjetek, és kössetek bele mindenbe itt :##
2014. dec. 11. 18:04
 9/10 anonim válasza:

Micsoda egy nyomorék gyerek xD Ha nem veszel vissza abból az beképzelt csubakkaszerű pofádból holtbiztos, hogy semmi nem lesz belőled :)

Segítek: A rajz szar, nincs érzéked hozzá, az egész megjelenésed pedig erőltetett és antipatikus. Szóval a rajz és a modellkedés kizárva... Legyél gitáros :*

2015. febr. 5. 11:03
 10/10 A kérdező kommentje:
te meg aranyosabb ;*
2015. febr. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!