Mi legyen majd a munkám? Bővebben lent
amit lehetségesnek találok: gitár előadó-ezzel egyben énekes(ne mondjátok hogy hülyeség, apukám jazzgitáros, és "nyomdokaiba szeretnék lépni"), rajzoláshoz is értek, viszont modell szakma is szóba jöhet... nam nagyon tudok dönteni:D Anyukám a Kecskeméti Rajzfilmstúdióban dolgozott, szintúgy bátyám, a családban szinte mindenki ért a rajzhoz és én is szerintem: [link]
de a gitár-ének szakma is közel áll hozzám, és szerintem ehhez is értek, tavaly előtt, amikor 5.es voltam eljátszottam a fekete orfeusz-t:D
a modellkedés saját ötlet, kb. 160 cm vagyok, de 13 éves korban sokat nő az ember ;33 több képet rakok magamról mert csak olyan képet találtam amiben az egész testem van ami nagyon régi, szóval lesz egy kevés egész testes, amin nem az arcom a lényeg, meg lesz egy pár ami nemrég készült, de csak az arcom van benne :))
Egy biztos, sikeres akarok lenni a munkában, egyetemet akarok végezni, csak nem tudom hogy milyen szakmám legyen... azért kell nekem most gondolkozni ezen, mert akkor olyan szakközépiskolába megyek:F
Pedig jól írja az első. Pár év múlva olvasd vissza mit válaszoltál. Te is ilyen WTF fejet fogsz vágni mint most én. Azt csináld amit akarsz.
Amúgy nem értelek. Kérdezel, válaszolnak rá, de nem azt amit te vártál ezért fel vagy háborodva. Akkor minek kérdezel ha nem is érdekel a válasz?
Micsoda egy nyomorék gyerek xD Ha nem veszel vissza abból az beképzelt csubakkaszerű pofádból holtbiztos, hogy semmi nem lesz belőled :)
Segítek: A rajz szar, nincs érzéked hozzá, az egész megjelenésed pedig erőltetett és antipatikus. Szóval a rajz és a modellkedés kizárva... Legyél gitáros :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!