Jogász szeretnék lenni. Mit tudok csinálni addig? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
17 éves múltam, 2 év múlva fogok érettségizni, jogász szeretnék majd lenni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami olyan munka (akár suli mellett, akár csak nyáron), amit tudnék csinálni annak érdekében, hogy kicsit előnyben legyek a felvételi során. Ezt úgy értem, hogy pl. barátnőm állatorvos szeretne lenni, ugyanannyi idős, mint én, és egy állatmenhelyen dolgozik hétvégente. Ha tudtok, valami kérlek, írjátok meg.2010. febr. 1. 01:23
2/6 anonim válasza:
A felvételi során nem lesz előnyöd, mert már nincs szóbeli felvételi vizsga, csak érettségi. Az egyetem nem is lát téged, csak az osztályzatok, %-ok számítanak. Ezért a barátnődnek se lesz semmilyen előnye az állatmenhelyből, persze attól függetlenül csak csinálja!
3/6 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak. Lehetsz te akár a leghíresebb ügyvéd lánya, akkorsem lesz előnyöd mert csak a pontjaidat fogják nézni. Inkább gyűjts pontokat, nyelvvizsgázz le.
4/6 anonim válasza:
Azért a leghíresebb ügyvéd lányának nem hinném, hogy problémája lenne a felvételivel... :D
Viszont a későbbiekben ő is megszívná, mert elhelyezkedni nem tudna. Ha bár kapcsolatokkal minden lehetséges.
5/6 anonim válasza:
Miért? Max annyiban lenne szerencséje,hogy lenne sok pénzük és annyi nyelvet tanulhatna amennyit csak akarna meg ilyenek.De attól, hogy ügyvéd az apja, semmi előnye nem lenne. Az egyik barátnőm apja is ügyvéd, és most ott tanul egy szakközép iskolában.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))
2010. febr. 2. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!