Mittöl különbözik a Semmelweis ÁOK. -Ja a Debreceni ÁOK. -tol?
Figyelt kérdés
Azért fontos nekem mert orvosira akarok menni jövöre és tudni akarom melyiket válasszam
trol válaszok nem érdekelnek.Látam hogy a Debreceni Ált. Orvosi Karára több pont kell mint a Semmelweis Ált. Orvosi Karára, azt szeretnéám kérdezni, hogy miért kell oda több pont? Igaz ez vagy rosszul tudom hogy a se fejletebb és jóbb? Mitöl különbözik a kettö? Melyikre vessznek fel több napali halgatot?
#ÁOK #Semmelweis ÁOK #Mi a külömbség a SE ÁOK és a Debreceni ÁOK közt? #Debrecen ÁOK #Mért jó a Debreceni ÁOK? #Miért jobb a SE ÁOK?
2014. nov. 29. 00:45
1/3 anonim válasza:
akkor rosszul láttad...
különben pesten mindenhova több pont kell
2/3 anonim válasza:
Attól kellhet oda több pont, ha így van, mert ott magasabb pontszáma volt a legkevesebb felvételi ponttal felvett felvételizőnek. Mint a másik egyetemen.
3/3 anonim válasza:
szerintem hanyagold, a helyesírásod alapján az első alkalommal kib*sznának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!