Ady Endre Gimnázium - Budapest. Van esélyem?
Figyelt kérdés
7. évvégén 4,4es volt az átlagom, és 8. félévkor 4,5 körül. A központi felvételim nem sikerült valami jól, sőt elég rossz lett, de ennek ellenére szerintetek van esélyem átiratkozni az Ady Endre Gimnáziumba? Most egy 3-as,4-es tanuló vagyok, de inkább 4-es. Véleményeket is szívesen olvasok, milyen a hangulat, a suli, tanárok, osztályok stb. :)2014. nov. 24. 20:50
1/6 A kérdező kommentje:
9.-es vagyok, NYEK-es voltam tavaly:)
2014. nov. 24. 21:02
3/6 katcasghm01 válasza:
sziaa
ez a gimnázium nagyon rossz...mármint az oktatás nem rossz de nagyon rossz a közösség...mindenki pletykálkodik és minden gyerek drogozik kb.!De nem mindenkinek ugyanaz tapasztalata.Szerintem vannak jobb iskolák is és te nem vagy rossz tanuló!!:)
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. jan. 27. 12:11
5/6 anonim válasza:
katcasghm01: honnan vetted ezeket az információkat? Én tavaly végeztem az Adyban, 4 évet jártam oda és imádtam. Szerintem jó a közösség, jó fejek a tanárok, nem egy versenyistálló, de aki akar valamit kezdeni magával, az tud is. Én csak jó véleménnyel vagyok a suliról :)
6/6 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm:)
2015. jan. 30. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!