BKF - A művészeti karoknál lévő külön felvételi eljárási díj mit akar jelenteni?
Figyelt kérdés
Nem értem mire kell ott külön fizetni? Egy felvételin? Pl. személy szerint a mozgóképkult.-médiaism. érdekelne, és nem is nagyon értem, h zajlana. Te neked kell vinni a kis kamerádat meg fényképeződet v. majd ott kapsz...? :D :S2010. jan. 30. 00:39
1/4 anonim válasza:
Nem értem, hogy ha ennyire érdekel, miért nem keresel utána magadtól: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Nos ejgen. Ugyanitt voltam én is, kösz még egyszer tuti nem találtam volna ide.................
Ott szerepel az utolsó mondatban, de ugyan barkobázd már el nekem, hogy te hol látod ott leírva, az én konkrét kérdéseimre a konkrét válaszokat. Szerintem logikus, h nem fogok csak azért jelentkezni, kiperkálni 3ezret, h ezekre választ kapjak.
2010. jan. 30. 12:29
3/4 anonim válasza:
Hívd fel a BKF-et és kérdezd meg. Az a legegyszerűbb.
4/4 anonim válasza:
Szeritnem meg ott vannak a válaszok. A pénz meg arra kell, hogy valahogy összeszedjék a tanárokat, hogy levizsgáztassanak. Egyébként érthető, hogy nem írnak pontos részleteket, amíg nem jelentkezel. De miből állna valakit megkeresni iwiw-en, aki erre a szakra jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!