Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pázmány Péter - Germanisztika?...

Pázmány Péter - Germanisztika? Vélemény a szakról, városról? (Piliscsaba)

Figyelt kérdés
milyen ott az egyetemi élet? nehezen lehet bejutni? érdekelnének a kollégiumi lehetőségek is, illetve árak. ösztöndíj? bursa? ha bárki a segítségemre tud lenni, megköszönném.

2014. nov. 23. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Én a budapesti képzési helyen tanulok, de esetleg tudok egy-két dologban segíteni. Először is, a bejutással kapcsolatos kérdéseid a www.felvi.hu megadja a válaszaidat!

A piliscsabai campus gyönyörű, megvan a sajátos hangulata.

Csabai kolik oldalai:

[link]

[link]

www.ent-szpkoll.hu

Az árakról és egyebekről tőlük érdeklődhetsz.

A Bursa nem az egyetemtől függ, hiszen az egy önkormányzati ösztöndíj. Ha az egyetemre jársz, és szeretnél, az önkormányzatodnál kell rá jelentkezned.

Az egyetemi élet korrekt, habár van, hogy Pesten szerveznek BTK-s összejöveteleket, viszont a legtöbb esetben szerveznek buszjáratot vissza Piliscsabára.

Ha van még kérdés, szólj! :)

2014. nov. 24. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, a kolikat meg is nézem:)

hát sok mindennel nem vagyok tisztában, suliban semmit nem mondanak el az egyetemi dolgokról sajnos.

leginkább a szak érdekelt volna, hogy milyen a tanítás, elvégezhető e valamint aki elvégezte, hol tudott elhelyezkedni vele.

2014. nov. 24. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el esetleg az Educatio kiállításra, januárban szokott lenni. A Pázmány is mindig elmegy, és a szakokról hallgatók segítenek a kérdéseid megválaszolásában.
2014. nov. 24. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!:) azt hittem ilyet már nem szerveznek
2014. nov. 24. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább az SZTE
2014. dec. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!