Matematika helyett?
Dyscalculiás vagyok, felmentettek a matek érettségi alól, helyette más tantárgyat kell választanom. A kérdés csak az, h milyen más tantárgyakat lehet választani? pl idegen nyelv játszik, mondjuk valami az angolon kívül?
Bárki, aki ilyen cipőben jár/t vagy van építő jellegű hozzászólása a témához, kérem, írjon!!!!
Szia!
Földrajzhoz mit szólsz?
Szerintem azzal járnál a legjobbam, hiszen az csak két évnyi anyag. 9.-ben és 10.-ben van. Nem tudom van-e nálatok fakultáció (emelt érettségire való felkészítés) földrajzból. Mert ha van, akkor célszerű lenne elkérni valakitől a jegyzeteit és abból fel tudnál készülni. Bekapcsolódni már nyilván felesleges volna.
Remélem segíthettem valamicskét. :)
köszönöm a választ, megfontolom!
abban reménykedtem, hogy esetleg mondjuk franciából vagy más idegen nyelvből is lehet...a nyelvérzékem valahogy jobb :)
Ezt a természettudományosa marhaságot nem tudom, honnan szeded.
a) Nem kell természettudományos tárgyat választani.
b) Az informatika nem természettudomány, semmi köze a természethez.
Idiots everywhere.
Az ötödik kötelezően választott érettségi tárgynak természettudománynak kell lennie, ami lehet biológia, fizika, kémia, földrajz vagy informatika. Bezony, a természettudományokhoz sorolják ezen téren, bármilyen nehéz is felfognod és itt kötözködnöd, így ha az említett tárgyak közül az illető már érettségizett egyből, de matek helyett kell neki mégegy, az info tökéletesen megfelel.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!