Mi leszek, ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy minek tanuljak. Fogalmam nincsen.
8. osztályos vagyok, vagy Vácra vagy Esztergomba szeretnék tovább tanulni. [Közel vannak]
Nagyjából 200.000Ft-t szeretnék keresni, gondolom ez mindenkinél szempont*.
Cukrász, Szakács, Tűzoltó, Rendőr fordult meg eddig az eszemben. Semelyiket nem fizetik meg sajnos :/
2014. nov. 18. 15:19
1/3 anonim válasza:
Nyolcadik osztályos vagy, öcsém! Még van egy kis időd eldönteni. Szerintem nézz meg egy cukrász vagy szakács szakközepet, és majd miután felvesznek, az érettségi előtt elmélkedsz még rajta egy kicsit.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel az a bibi, hogy nem fizetik meg.. de ezt le is írtam már. Terror Elhárítónak elmegyek.. max agyonlőnek, de megfizetik. És sajna nin időm 15-20 napom van
2014. nov. 18. 23:22
3/3 anonim válasza:
Ne érdekeljen az téged, hogy mennyire fizetik meg. Ha jól csinálod, megfizetik, és csá. Kár játszani a felnőttet, tanuld azt, amit tényleg akarsz, sok mindenből meg lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!