Elte tók-os hallgatók itt vagytok?
Szeretnék tanárnéni lenni :) hogy működik a felvételi?meg kell hozzá emelt érettségi?én levelezőn csinálnám.Akkor is számítanak a pontok vagy akkor csak fizetni kell?egy kis tájékoztatást nyújtsatok légyszi :)
Aki nem Eltés de ért hozzá,az is bátran írhat!
Köszi,Emily
A felvi.hu-n még nincsenek fenn a szeptemberben induló képzések, ezek csak a keresztfélévesek. Néhány hét múlva teszik fel a szeptemberben indulókat, akkor már több szakot fogsz látni. Most esetleg a ponthatároknál tudod megnézni, milyen szakok indultak tavaly.
A tanító 1-4. osztályig tanít szinte minden tárgyat(írás, olvasás, matek, ének, rajz, stb.)A képzés 8 féléves.
A tanár középiskolában vagy általános iskolában felső tagozaton tanít (attól függ mire jelentkezel), csak azt a két tárgyat, amilyen szakos pl. angol-matek. A képzési idő 10-11(-12) félév.
Nagyon nagy vonalakban ennyi a különbség.
köszi.bakker akkor ez szívás :D
én kereskedelmet szerettem vna tanítani,de ez nagyon sok idő :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!