Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZTE általános orvosi és...

SZTE általános orvosi és gyógyszerész hallgatók, lenne hozzátok pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdéseket szeretnék feltenni amire személyes tapasztalatból tudtok válaszolni.

Szeretném megkérdezni, hogy a kémia biológia mellet a fizika,matek és a többi tárgy milyen fontos szerepet kap ezeken a szakokon, mennyire tartjátok nehéznek a különböző tantárgyakat.

2014. okt. 18. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyógyszerészetin van egy félév matek, deriválás-integrálás, nem túl nehéz, de azért vannak buktatói. Az első Zh-n lesz egy 40 pontos elemi matek felmérő, ebből 35 pontot kell elérni, ha nem éred el, a második felét meg sem nézik, és egyszerre kell a második Zh-val megírnod majd. Ha sikerül az órai dolgozatokból, a két Zh-ból 150 pontot elérned, akkor mehetsz vizsgára, itt is azért szoktak bukni.

Én csak az első féléves biofizikáról tudok mesélni, az nem nehéz , a tételek megvannak és pontosan, hogy mit kell bevágni. De gyógyszerészetin lesz egy olyan tantárgyad, hogy fizikai kémia, attól szoktak félni a diákok, én még ott nem tartok, úgyhogy véleményt nem tudok mondani róla.

2014. okt. 18. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvosin nincs matek. A fizikán belül van egy kis statisztika, ami matekos, de elég gagyi. A fizika szerintem nem volt nehéz, bár én emelt faktra jártam és érettségiztem is belőle. Aki kémiával jött, az ált. többet szenvedett vele, de nem azon szoktak elbukni az emberek első évben...
2014. okt. 19. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
énis AOK-ra járok és rohadt nehéz matek van. Az emberek 70% meg is bukik rajta elsőben.
2014. okt. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!