Főiskola esélyekről. ELTE-IK Bejutas? Pontok? Eselyek?
Szoasztok!
Az érdekelne,hogy mennyi esélyem lenne bekerülni az info karra, programozóira. 2015-ben fogok eretsegizni. Matekbol csak kozepet fogok csinalni,infobol fogok emeltet. A magyar es töri az ami örülök ha 60% lesz :D
A kérdés az, hogy mennyire nehez ha benn vagy? Matekbol tavaly faktos voltam "tudok" derivalni es integrálni. Csináltam már kozep matekot es mind minimum 80% folott volt (3mat csinaltam). Plusz pontnak csak nyelvizsgam van(angol).
Ugy szamoltam h kb 340-350 pontom lesz. Ennyivel van eselyem bejutni? Mennyire van programozás? Matek?
18/f
Egyrészt az ELTE nem főiskola. Másrészt a ponthatárok csak jövőre derülnek ki (az ideinek Te is utána nézhetsz). Harmadrészt nem tudom, hogyan kellene esélyekről beszélni. Adjunk százalékot? Vagy csak annyit, hogy "kevés", "sok"?
Egyébként nagyon kell a matek, de ez a szak nem csak a matematikáról szól.
*Egyetem
Valtozhat annyit a ponthatar h ne vegyek fel? Te oda jarsz?
Infó érettségi semmit nem ér, emelt érettségin belül a programozás ami ér valamit, bár elég alacsony a követelményi szint. Illetve egyes elméleti részek.
Az ELTE IK-re matek kőkeményen kell, ha nem mész emeltre akkor is készülj előre, programozást pedig tanuld, gyakorolj, egyetemen nem fogsz megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!