Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tengerbiológus mint állás?...

Tengerbiológus mint állás? További lent!

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,de már most keresem a számomra megfelelő munkát... de nem tudom, hogy mi lenne az. Már sok mindent megnéztem,de ami igazán érdekelne az a tengerbiológus, úgy gondoltam, hogy kimennék külföldre de előtte itt megszerezném a diplomát. Csak sajnos rossz vagyok matekból...mert diszkalkuliám van, befolyásolja e, hogy tengerbiológus legyek? Olvastam azt, hogy diploma utána két tanfolyamot kell elvégezni, de csak a legjobbak kerülnek be, itt egy kicsit megingtam, félek attól, hogy nem kerülnék be a tanfolyamra ami szükséges lenne a tengerbiológushoz.

Nem bírom a vért,boncolást(főleg állatokét), ez is probléma lehet, vagy a tengerbiológusnak ilyet nem kell csinálni?

Sokat olvastam afelől, de valahogy a leírtakat nem értettem mindig.( nincs gond a szövegértésemmel )

Tudnátok valami tanácsot adni... már kezdek elkeseredni, hogy nem lesz semmi munkám... Ami még érdekel azaz újságírás, azt halottam, hogy már nem annyira jó állás, igaz e vagy abban is van lehetőség? (könyveket írok, és elvileg jól...)

2014. nov. 10. 18:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!