Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen végzettséggel fogok...

Milyen végzettséggel fogok jól keresni?

Figyelt kérdés
lassan el kellene döntenem,hogy mit tanuljak. 100%,hogy BP-re megyek egyetemre. visszaolvastam itt a kérdéseket és kb mindenhova az van írva,hogy "ebből nem fogsz megélni". akkor kérdem én,melyik az a végzettség,szak amivel tuti szép összeget akasztok le havonta?

2014. okt. 24. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Ha csak a pénzért csinálsz valamit akkor rettenetesen bele fogsz fásulni és utálni fogod az egész életed.

Egyébként, mi érdekel, miben vagy jó?

A számítógépes, informatikus szakemberek jól keresnek aztán ott vannak a pénzügyesek.

A szomszéd csaj pénzügyi főiskolát végzet egy brókercégnél van valami adminisztratív pozícióban egy éve de több százezret keres mert az átutalásoknál óriási a felelőssége.

Aztán még a gyógyszerészek is jól keresnek pláne ha továbbképzik magukat és egy kutató laborban kötnek ki.

Te tudod, hogy humán vagy reál tantárgyakban vagy-e jó.

2014. okt. 24. 23:06
 2/5 A kérdező kommentje:
persze,teljesen egyetértek az első mondatoddal!! de ami érdekel és szívesen csinálnám abba állítólag alig lehet elhelyezkedni és nem keres jól.. pl kifejezetten érdekel a média (vágó,szerkesztő), a zenekarok,énekesek (tehát menedzser,turnémenedzser,rendezvényszervező),az utazásszervező is érdekel még kb ennyi..
2014. okt. 25. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg a rendezvényszervezők meg a médiások, vágók, szerkesztők nem keresnek rosszul dolgoztam média közelben nagyjából van rálátásom a fizetésükre.

Az viszont igaz, hogy iszonyat nehéz bekerülni közéjük, ilyen álláshirdetéseket nem nagyon fogsz találni a neten...

2014. okt. 25. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
manapsag a mernoki vegzettsegekkel lehet a legjobban keresni, de az nem valo mindenkinek.
2014. okt. 25. 23:30
 5/5 anonim válasza:
52%
amit szeretsz és érdekel -> jó vagy belőle ->szereted is -> a legjobb lehetsz belőle -> jól keresel
2014. okt. 26. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!