Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Segítséget kérnék, hogy minek...

Segítséget kérnék, hogy minek menjek továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Informatika szakon vagyok végzős középiskolás diák. 18 éves vagyok, és el kéne gondolkodnom a továbbtanuláson. Egy szakmát mindenképpen szeretnék ami az informatikához kapcsolódik. Tehát rendszergazda mondjuk.

De úgy érzem, hogy ez túl van zsúfolva és sajnos nincs benne lehetőség. Rengeteg álláskereső informatikus van.

Amit szívesen csinálnék még az az autószerelő, de viszont nem értek az autókhoz... meg lehet tanulni? Vagy be lehet tanulni? Vagy inkább érzék kell hozzá és tehetség?

Esetleg milyen könyvet ajánlotok, amiből az alapokat meg tudnám tanulni, hogy ha autószerelő szakmát tanulok, akkor ne nézzenek hülyének?

Autószerelő szakmában van lehetőség? Mennyit lehet vele keresni?

2014. nov. 10. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Az autószerelőkre igazából mindig van szükség, hiszen az autók használódnak. Egy képzés során simán meg tudod tanulni, ha egy informatikai szakot elvégzel :) Ettől ne félj! Viszont mindenképpen legyen róla papírod, mert különben nem tudsz ebben a szakmában dolgozni, tehát vagy szakiskola, vagy OKJ. Sok sikert! ;)
2014. nov. 10. 18:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Igazából amin vagyok az szakmát nem ad, csak érettségit. Meg egy alap betekintést az informatikába.

Informatikai szakmacsoportos alapozás a hivatalos neve...

Tehát ezután kéne még egy rendszergazdai szakma vagy valami. Aztán autószerelő. Vagy fordítva...

2014. nov. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!