Ha ti most lennétek a továbbtanulási választásotok előtt, akkor hova akarnátok továbbtanulni?
Hr-es lennék, aki felvételizteti a cégekhez az embereket. Ebből szép női fizum lenne és kedvem is lenne hozzá.Ehhez sokkal jobban tanulnám gimiben a törit és a matekot, mint ahogy tettem. Csak akkor még nem is tudtam, hogy létezik ilyen,azt meg főleg nem, hogy ezek a tárgyak kellenek hozzá.
L/20
Most is ugyanoda mennek, ahol vagyok. :)
Corvinus GTK penzugy es szamvitel.
Korábban eléggé elszúrtam azt hiszem. Olyan hirtelen eljött a középsuli vége,hogy komolyabban el sem gondolkoztam rajta,hogy mihez is szeretnék kezdeni. További gond volt,hogy vidéki kisvárosban laktam és a szüleim két forinttal nem tudtak volna támogatni,hogy Szegedre vagy Pécsre járjak. Igy maradt a helyi fősuli ahol egyik szak sem volt nekem való, ráböktem az egyikre, felvettek, majd egy év után ott is hagytam.
Amit bánok,hogy legalább még akkor elmentem volna OKJ-ra amíg még ingyen lett volna. A másik,hogy most újrajelentkeztem a felsőoktatásba, egy sokak által büfészaknak tartott szakra,mert nagyon féltem a matektól, illetve nem is igazán tudtam mi az ami érdekel.
Lassan véget ér az első félév és meglepődve tapasztaltam,hogy imádom a matekot pedig középsuliban alig hármas voltam, közgazdász már biztosan nem szeretnék lenni, a matek mellett a műszaki ábrázolás is megtetszett így úgy döntöttem,hogy újraérettségizek és választok egy mérnöki szakot ami kihívást jelent, mert a mostaniban ezt nem érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!