Fel lehet készülni középszintű orosz érettségire 2 év alatt?
Figyelt kérdés
Tanáromnak nem valami magasak az elvárásai, nincs házi, órán sokat témázik/mesél,szóval alig tanulunk valamit.Viszont szeretnék érettségizni oroszból 2 év múlva. Gyakorlatilag egyedül fel lehet készülni rá?2014. nov. 6. 16:18
2/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem simán. :)
Ha gondolod tudok segíteni, milyen szinten vagy most? Írj nyugodtan privátot. :)
3/3 anonim válasza:
Angolt kilencedikben kezdtem (előtte németes voltam), tizedikben érettségiztem belőle, mindenféle intenzív nyelvtanfolyamok nélkül. Ezt mondjuk részben dicsekvésből írtam le. :D Meg persze az angollal könnyebb. De lényeg, hogy ha ráfekszel valamire, két év alatt simán meg tudod csinálni. Még egy emeltet is. Közepet meg még szép hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!