Kérhetek tanácsot/véleményt tőletek? (Leakarom adni a kémia faktot. )
Én is leadtam a kémiát, mert nem volt jó a tanárunk, helyette informatikára mentem. Vagy mehetsz olyanra is, amiből jó vagy, pl. német. Azzal mehetnél közgére (már a matek-némettel).
Egyébként én anyagmérnökin vagyok :D
Igen, nekünk is ez volt, hogy az elméletet teljesen egyedül kellett feldolgozni hétről hétre, 2 hetente dolgozat, mellette egy halom számítás, a dolgozatban ha nem szó szerint írtad a könyvből a meghatározást, akkor már valakinél 0 pont, valakinél nem (szerencsére engem bírt XD). Ez így nem járta.
Sosem akartam mérnök lenni, csak azt hittem, hogy jó lesz nekem. De egyébként nem rossz, sokat kell számolni, ami miatt nem tetszik.
Mondjuk turizmus-vendéglátás, oda kell a nyelv. Vagy nemzetközi gazdálkodás. De van egy pár közgé szak még, pl. kereskedelem-marketing, pénzügy-számvitel (tudtommal ez a legnehezebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!