Milyen egy szoftverfejlesztői OKJ? Mennyire nehéz? Mennyi ott a matek?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, és levelező egyetem mellett mennék OKJ-re. Az informatika csak minimálisan érdekel, hobbi szinten, az alapokkal tisztában vagyok(excel,acces...).
De látom, hogy sok helyre elég csak egy alapszintű informatika tudás, hogy felvegyenek dolgozni, ezért is gondoltam erre. (a programozást max csak mellékállásban csinálnám)
Úgy olvastam, 2 éves ez az okj. Ha nappalira mennék, az mit jelentene? Heti hány nap? Hány órát kéne ott lennem? Én a komolyabb matekkal hadilábon állok, ezért is kérdezem, hogy milyen szintű ott a matek, amit tudni kell? Illetve mikor vannak a számonkérések?
2014. nov. 3. 02:35
11/11 Tom Benko válasza:
Azért a programozásra ne úgy gondolj, hogy elmondanak nyolc kulcsszót, és holnap lenyomod a májnkraftot. Lehet vele valamit keresni igen, de csak ha teljesen rááldozod magad. Ebben az esetben a hobbid lesz a munkád, ami jó, csak előre fel kell mutatni olyan kvalitásokat, ami alapján valahol alkalmaznak. Esetleg Kickstarteren próbálkozhatsz, de az eléggé kétesélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!