Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg nagyon nehéz a felvételi?

Tényleg nagyon nehéz a felvételi?

Figyelt kérdés
Én az elsőre nem mentem el,majd csütörtökön megyek pótfelvételizni,és rettentően félek.Osztálytársaim voltak már szombaton,és azt mondták,hogy a matek az nagyon nehéz,de viszont a magyar az könnyű.És a pótfelvételi ugyanaz,mint az eredeti? Állítólag olyan nehéz a matek,hogy egy tanár sem tudta megcsinálni.Igaz? Nagyon félek!!!Mivel nyugtathatnám magam? Főleg hogy egy napom van!És a szófajokat nem tudom,meg pár matek feladat kiszámítását.Egy ideig jártam előkészítőkre is a sulimban.Honnan tudok letölteni felvételi feladatsorokat?+megfejtések?
2010. jan. 26. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:

nem ugyanaz lesz nektek.

viszont mivel botrányosan nehéz volt az 1.talán a pótfelvételi nem lesz annyira...viszont akkor ez nem fair,azokkal szemben akik már megírták:O

2010. jan. 26. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:

A pótfelvételi mindig nehezebb mint a sima. Mindig.

www.felveteli.net

itt gyakorolj, és reménykedj :S

2010. jan. 26. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:

oh.gov.hu

de annál nem lehet nehezebb a matek mint ami volt 23-án:)

2010. jan. 26. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
rohadt nehéz volt, a mtaek tanárok is fogták a fejüket. szerencsére minden szülő nyugtatgatta a gyerekét, hogy nyugi, nem baj. persze az enyémet kivéve....-.-" még ordibált is velem :(
2010. jan. 26. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
loool, mi az hogy a tanárok is fogták a fejüket? Semmi olyan nem volt benne, amit nem lehetett megcsinálni. Max annyi gond lehetett, hogy sok apró számolással ment el az idő, de attól még szerintem könnyebb volt mint a tavalyi.
2010. jan. 26. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
hát a tavalyi könnyebb volt...én a 10-eshez hozzá se tudtam fogni a többi könnyű volt de rengeteget kellett számolni és nem jutott idő rá szerintem ennél csak könnyebb lehet
2010. jan. 26. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos, ez már lejárt téma, de azért hozzászólnék.

A matematika része valóban nagyon nehéz volt, szerintem a legjobb taktika az volt, hogy végig kellett nézni az összes feladatot, és azoknak kellett nekiállni, amit tudtál.

A nyelvtan része viszont nevetséges volt. Egy 5. osztályos is meg tudta volna oldani, ha kicsit jobban ráteszi magát.

2010. júl. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!