Melyik Msc gépészmérnöki képzést ajánlnátok ezek közül? (bővebben lent)
Tavasszal végzek gépészmérnöki Bsc-t a Miskolci Egyetemen, Szerszámgépészet és mechatronika szakirányon. Ezen a szakirányon a 3D-s géptervezéssel (Pro-E), a CNC programozással, és a mechatronikával foglalkoztunk.
Ősztől szeretném Msc-n folytatni a tanulmányaimat ezen az egyetemen, viszont nem tudom, hogy a "CAD/CAM", vagy az "általános géptervező" szak lenne a jobb. Ti melyik ajánlnátok inkább, és miért?
A válaszokat köszi. :)
Mi a kulonbseg?
Az altalanos geptervezo nekem szimpatikusabb, a CAD/CAM-et ugyis megtanulja hozza az ember, azt nem kell egyetemen hallgatni.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem tudom melyik lenne a jobb, mind a kettő érdekelne, de ha géptervezőre megyek fakultatíven szerintem feltudnám venni valamelyik CAD órát (pl. NX, Catia)...
Itt van még egy kis leírás a szakirányokról, hátha így jobban tudtok véleményt alkotni.
Mint mondtam, a géptervező egyáltalán nem biztos, hogy beindul, a CAD/CAM általában beszokott indulni.
Teljesen mindegy, hogy leírjuk, hogy ki melyiket ajánlja, amikor kb. nincs is választási lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!