Milyen egészségügyi szakokat ajánlanátok?
mert mit hittél mi lesz az egyetemen? átveszitek még egyszer az általános iskolás tananyagot?
(vicc volt)
én orvosira mentem, és nem azért, mert én húúú gyerekkoromtól doki akartam lenni, meg embereken segíteni
engem csak a biosz meg a kémia érdekelt (egyébként az első 4 év a tanulósabb, utána már nem nagyon mutatnak "újat", és a 6. év már hasonló, mintha rezidens lennél).
pénztárgép szakra menjen akinek két anyja van, borzasztó sok képletet kell tudni fejből, és az is 5 éves
én is elmentem volna ápolónak csak ugye azzal még annyira sem lehet megélni, és annyi tiszteletet sem kapnak, mint az orvosok
szerintem inkább gyere orvosnak...
orvos amúgy abból lesz aki tesz érte, 3. ban nálunk is volt vagy 6 kéz a magasban akik majd AOK-osok lesznek, aztán vegyészek, élelmiszermérnökök, mentőtisztek és gyógypedagógusok, gyógytornászok lettek. igazi éltanulók egyébként
és ki lett orvos? én, akit madjnem minden félévben megakartak húzni matekból (és egyébként 10.es növénytanból is csaka zt nem reklámozom annyira :D)
én nagyon lusta gyereknek számítottam a gimiben igazi utolsó padban röhögős kemény magnak
mat-fiz faktos voltam, és nem vettek fel elsőre csak műszaki managernek, aztán rájöttem, hogy mennyire utálom is a matekot és mennyire nem fogom egy életen át tanulni
Mintha az orvosi szóba se jött volna, mert nem akar emelt kémiát. Ezért repült a gyógyszerészet is... Calm down emberek, nem csak orvosokból áll a világ. (mondom én ezt úgy, hogy az orvosira tervezek jelentkezni)
Én a gyógytornászt mondanám, mert azzal magánkodni is tudnál esetleg, és relatíve azzal kereshetsz akkor a legjobban.
orvosiban nincs annyi kémia, mint a gyógyszerészetin...
egyébként úgy mondod, mintha a gimis emelt anyagot nem kéne tudni akárhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!