A Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskola (XV. ) milyen?
Átlagos gimi, nem túl erős, de azért még a gyűjtő felett van. Tőlünk a rosszabb átlagokkal rendelkezők mentek oda (ez nem feltétlen jelenti, hogy rossz a viselkedésük is). Akikkel beszéltem azt mondták, hogy szeretik az osztályközösséget, és, hogy a tanárok sem vészesek.
Én utolsónak jelöltem különösen semmilyen szakot nem választva. A szóbelit sem bonyolították túl. Megkérdezték, hogy miért jelentkeztem a gimibe, egy-két alap kérdést matekból és magyarból, meg, hogy milyenek voltak az átlagaim. A végén annyit mondtak, hogy szívesen látnak a gimnáziumban jövő évben. Nem hiszem, hogy tőled is többet kérdeznének, bár tesiszakra lehet van valamilyen alapfelmérés.
Eddig három ismerősöm végzett ott, semelyik nem ment továbbtanulni. Viszont ha úgy érzed, hogy tetszik az iskola, sok szerencsét kívánok.
Öööööhmm.... Már gondolom nem aktuális a kérdés,de ezek a válaszok enyhén felidegesítettek.
Kezdjük ott ,hogy a gyökér réteg mindenféleképpen megtalálható minden közoktatási intézményben. Én ide járok,osztályelső vagyok,jól tanulok. Az oktatási színvonal elég magas,sokan nem bírják,és ez az a dolog ,ami nem rontja a gimnázium szintjét ,szerintem. Mivel az elvárás magas és ha tanulsz rendesen akkor MAGASAN képzett leszel. Jöttek át hozzánk "elit" gimnáziumból,aztán egy évvel rá egyből ki is buktak. Pedig mennyire is fényezte magát ;) A legtöbben az iskolából továbbtanulnak vagy legalább OKJ-t végeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!