Legpiacképesebb felsőfokú szakképzések. Szerinted mit válasszak?
nemsokára végzek BA-n,(andragógia),de szeretnék utána még egy piacképesebb szakmát is..De mivel lány vagyok,eléggé leszűkül a kör.Pénzügy-számvitel,banki,könyvelői képzések kilőve...Sajnos ezek a területek nem az erősségem..
ami tetszene:
1.külgazdasági üzletkötő
-->tudom ebben is van matek,de végignéztem hálóterveket,ls ez még számomra is "fogyaszthatónak tűnik.
2.nemzetközi logisztikai és szállítmányozási ügyintéző
talán ezzel is el lehet helyezkedni-
3.ügyviteli titkár,titkárságvezető..vagy valami hasonló adminisztrációs terület..tudom ezzel nem keresném halálra magam,de nézegettem álláshirdetéseket,és talán lenne kereslet erre.
4.valamilyen projektmenedzser-képzés is tetszene.
Már a képzés során szeretnéák gyakorlatot szerezni.
Ezek mellett tehát volna egy BA diplomám,
amit ugye nem feltétlen tudnék használni,de hátha számítana valamit..
+van két középfokú nyelvvizsgám,de gyúrok a felsőfokra..(akár mindkét nyelvből)csak ehhez kell egy kis idő..:)
Légyszi ne gyertek azzal,h.minek végeztem ilyen büfészakot..Nagyon tetszett végig amit csináltam,lelkiismeretesen tanultam,nem csak lébecoltam.Csináltam gyakorlatot is,és persze jó lenne a végzettségemnek megfelelő állásban elhelyezkedni,de kell több alternatíva is.
..és ebben kérném a segítségeteket:)
Ha a fentieken túl van egyéb jó ötlet,azt is szívesen fogadom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!