Legpiacképesebb felsőfokú szakképzések. Szerinted mit válasszak?
nemsokára végzek BA-n,(andragógia),de szeretnék utána még egy piacképesebb szakmát is..De mivel lány vagyok,eléggé leszűkül a kör.Pénzügy-számvitel,banki,könyvelői képzések kilőve...Sajnos ezek a területek nem az erősségem..
ami tetszene:
1.külgazdasági üzletkötő
-->tudom ebben is van matek,de végignéztem hálóterveket,ls ez még számomra is "fogyaszthatónak tűnik.
2.nemzetközi logisztikai és szállítmányozási ügyintéző
talán ezzel is el lehet helyezkedni-
3.ügyviteli titkár,titkárságvezető..vagy valami hasonló adminisztrációs terület..tudom ezzel nem keresném halálra magam,de nézegettem álláshirdetéseket,és talán lenne kereslet erre.
4.valamilyen projektmenedzser-képzés is tetszene.
Már a képzés során szeretnéák gyakorlatot szerezni.
Ezek mellett tehát volna egy BA diplomám,
amit ugye nem feltétlen tudnék használni,de hátha számítana valamit..
+van két középfokú nyelvvizsgám,de gyúrok a felsőfokra..(akár mindkét nyelvből)csak ehhez kell egy kis idő..:)
Légyszi ne gyertek azzal,h.minek végeztem ilyen büfészakot..Nagyon tetszett végig amit csináltam,lelkiismeretesen tanultam,nem csak lébecoltam.Csináltam gyakorlatot is,és persze jó lenne a végzettségemnek megfelelő állásban elhelyezkedni,de kell több alternatíva is.
..és ebben kérném a segítségeteket:)
Ha a fentieken túl van egyéb jó ötlet,azt is szívesen fogadom:)
jah amúgy jelentkezem mesterképzésre is,de elég nagy a túljelentkezés,szóval kicsi az esély h.felvesznek:(
bár szeretném
tudom h.a BA diploma MA-val érne igazán valamit..
Szia!
Szerintem nemzetközi szállítmányozási és logiaztikai ügyintéző, logisztikai műszaki menedzserasszisztens, Európai Uniós üzleti szakügyintéző, vagy üzleti szakmenedzser.
Ezekkel el is lehet helyezkedni és meg is lehet tanulni!
Sok sikert a válszatáshoz!
nagyon köszi!!
a logisztika valóban érdekelne...Csak nem tudom megbírkóznék-e vele:)
17:49
ezekkel a szakmákkal pl.hol lehet elhelyezkedni konkrétan?
logisztikai műszaki menedzserasszisztens,Európai Uniós üzleti szakügyintéző, vagy üzleti szakmenedzser
szia, szerintem egy 2éves Okj-s képzéssel többet érnél. Én senkit nem akarok megbántani aki diplomás vagy az lesz, de mindenki diplomát akar, kevés a szakember!
Ja, és Msc-be csak a Bsc-sekből csak 20-25% veszik fel, és a többi 75-80%???? akkor már jobb egy 2éves, az legalább szakmai oklevelet ad!!! de hátha egyszer a diplomát is megbecsülik!! és más lesz az oktatási rendszer
és ha már van v lesz diplomád, akkor minek mennél megint egyetemre v fősulira?? pl a fodrász, vagy manikűrös se rossz kiegészítésként!!
utolsó válaszoló!:
egyetértek!ezért van az,h.felvételizek (megpróbálom)MESTERképzésre,mert igazából azzal lenne valóban teljes a diplomám..
DE: mivel tudom h.kicsi az esély arra h.felvesznek,ezért szeretnék bejelölni FSZ képzéseket is(ami végülis OKJ.nak felel meg)-->ezen OKJ-k között vacilálok,amilket felsoroltam.Ebben kértem tanácsot.
Tehát szeretnék bekerülni master képzésre,de nem teszek fel mindent egy lapra.
Tehát pont úgy gondolkodom,ahogy te.
Szia! Ezen az oldalon elég sok info van a fenti OKJ képzésekről: www.atalanta.hu
És egyetrétek, többet érsz ma Magyarországon egy két éves FSZ képzéssel, mint bármilyen diplomával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!