Ha 1,5 (elhasználtam 3 félévet) év után otthagyom a fogorvosit, akkor kell fizetnem vissza valamit?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 21:13
2/10 anonim válasza:
Támogatott képzésre jártál?
Szerintem is kár érte.:(
3/10 A kérdező kommentje:
Persze. Költségtérítéses megfizethetetlen. :D
2014. okt. 22. 21:23
4/10 anonim válasza:
szerintem vissza kell fizetni,sajnos. miért hagytad abba?
5/10 anonim válasza:
Bizony vissza kell!
Inkább maradj!
6/10 anonim válasza:
Kell, elvileg az elvégzett félévek képzési költségének a felét. Mondjuk arról semmi infó, hogy pontosan milyen formában, milyen határidővel kell fizetni, ugyanis a törvény semmit nem részletez ezzel kapcsolatban.
7/10 anonim válasza:
Igaza van a 6. válaszolónak, valóban vissza kell fizetned az elhasznált képzési idő felét. Egyik barátom 2 félév után hagyta ott, neki is fizetnie kellett.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyon. Inkább tanulnék több kémiát, így átjelentkeznék gyógyszerésznek. Információim szerint ez újrafelvételivel megoldható, pár tárgy beszámításával. Vajon egyetemen belüli szakváltás esetén is kell visszatéríteni pénzt?
2014. okt. 23. 03:53
10/10 anonim válasza:
A visszatérítés része "kiváltható" magyar munkavállalói jogviszonnyal. Ha jól tudom az elhasznált félévek kétszeresét kell ledolgozni(ez természetesen azután lép érvénybe, miután a hallgatói jogviszonyod megszűnik, tehát ha egyetemet/szakot váltasz, nem kell mellette dolgoznod is), de javítson ki, aki tájékozottabb a témában! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!