Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felsőoktatási felvételi! A...

Felsőoktatási felvételi! A hátrányos helyzetbe bele tartozik ez is? (lent részletesebben)

Figyelt kérdés

"Hátrányos helyzetű jelentkező: ...aki rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesült..."

Mi 3an vagyunk testvérek, és ingyen kapjuk a tankönyvet és a koliban az étkezés is kedvezményes, valamint a húgomnak az iskolába.

Az érdekelne, hogy ez is gyermekvédelmi kedvezménynek minősül és kapok érte 25 pontot? És ha igen, akkor milyen igazolás kell hozzá?

2010. jan. 23. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

TÉNYLEG ÉR PONTOT A KÖZÉPFOKÚ?? ezt hol olvastad?:)

nekem nagoyn fontos lenne én pénzügy számviteli ügyintézőnek tanulok okj-n 1évig és gondoljatok bele elkezdem hogy majd ennyi meg annyi 30pont jár erre szeptember után közlik hog ynem de most fogalmam sincs hogy kapok e érte... melyik oldalon olvastad???????????

ésés 21:32es voltam és

pannon egyetemre megyek:)

és te ? és a kérdezőő??

2010. jan. 24. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
A középfokú nyelvvizsga természetesen ér pontot.35-öt. Amúgy nem kell mindent elhinni,amit mondanak. A felvi.hu hivatalos forrásnak számít. :)
2010. jan. 24. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:

ja én nem arra gondlodtam

a közép okj ér e pontot?:D

2010. jan. 25. 22:08
 14/17 A kérdező kommentje:

Ha jól olvastam akkor a felvételi tájékoztatóban olvastam, ahol leírják a pluszpontokat (hogy mire mennyi pont jár).

De holnap leírom szóról szóra, csak most nincs nálam a tájékoztató, mert a suliban vagyok. De holnap mindenképpen leírom.

Amúgy a BGF nemzetközi gazdálkodás szakára szeretnék jelentkezni, csak az a baj, hogy nem fognak felvenni.

2010. jan. 26. 10:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Jah,bocsi.

Én a nyelvvizsgára értettem. Amúgy az okj akkor ér pontot, ha szakirányú.

2010. jan. 26. 16:12
 16/17 A kérdező kommentje:

Megnéztem, és úgy van, hogy a tecnikusi és a technológusi ér pontot, de csak akkor ha szakirányú.

Ha megvan a felvételi tájékoztatód, akkor az 51. oldalon nézheted meg a többletpontokról szóló táblázatban.

Neked ez a szakma technikusi volt?

2010. jan. 28. 10:23
 17/17 anonim ***** válasza:

nem..okj..és utána néztem és nem ér semmi pontot

de azért köszi..tudásom az meglesz :D de pontom meg édes kevés:)

majd költségesre megyek aztán megpróbálok jól tanulni

köszi hogy irtál:)(kicsit későn vettem észre:))

2010. febr. 1. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!