406 ponttal mik az esélyek?
406 pontom van...Most fejezem be a 2 éves sulimat és főiskolára szeretnék jelentkezni. Komoly félelmeim vannak, hogy nem fogok sehova bekerülni, sokan mondják, hogy idén tuti felnyomják a pontokat:(
Elsősorban a gazdasági szakok érdekelnek Budapesten. Gazdálkodás menedzsmentet illetve Pénzügy számvitelt találtam a BGF-Pszfk-Bp-n 388 ponttal. Szerintetek milyen esélyem van bekerülni??
Tudnátok még pár alternatívát mondani, hogy mit lenne érdemes jelölni??? Akár Pesten, akár nem...kezdek kétségbeesni:(
Köszi a segítséget!!!
Elvileg jók az esélyeid 406 ponttal, de hát sosem lehet tudni. Én is idén felvételizek, kb. ennyi pontom lesz mint neked, és én is hasonlóan gazdálkodás és menedzsmentre szeretnék menni, hát nagyon remélem, hogy nem lesznek brutális pontemelkedések...
Nálunk Győrben pl. volt olyan szak (nemzetközi igazgatási), ahova 2008-ban 175 pont volt a határ, tavaly meg már 393... Azért az nem semmi, 218 pontnyi emelkedés:/
nekem is a bgf az ÁLOM de nem oda megyek...
kevés a pontom de hát mit kezdjek ha nem vagyok zseni se hátrányos se...okj-ért nálunk nem adnak pontot :S és utólag derül ki
sztem felvesznek téged , 100% nem értem minek aggódsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!