Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csináljak, ha nem kaptam...

Mit csináljak, ha nem kaptam felvételivel kapcs. Levelet?

Figyelt kérdés

Holnap fogom írni, szal tom, hogy későn kérdezem.

Arról van szó, hogy beküldtök a suliba, ahol írni fogom, hogy ott akarom megírni. de nem kaptam semmiféle válaszlevelet....

2010. jan. 22. 14:01
 1/8 Harmoka ***** válasza:

Menj el abba az iskolába ahova küldted, hogy írni akarod a felvételit. Nézd meg a kifüggesztett listát szerepelsz-e rajta? Ha nem érdeklődj az igazgatónál. Időben indulj el, ha nem szerepelsz akkor tudjanak valami segítséget adni.

A gyerekem iskolájában az iskola honlapján i fent van a terembeosztás névvel együtt, próbáld meg a neten is, mit tettek fel az iskola honlapjára a felvételiről.

Kicsit hamarabb is elkezdhettél volna izgulni.

2010. jan. 22. 14:18
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jan. 22. 14:20
 3/8 A kérdező kommentje:
megtaláltam :)
2010. jan. 22. 14:22
 4/8 Harmoka ***** válasza:

Megnéztem a honlapot, ahova a gyerek jár (tavaly felvételizett) nem biztos hogy küldtek levelet a felvételiről. Mindenképpen tájékozódj az iskola honlapján.

Elvileg beosztottak abba az iskolába ahova kérted.

Előző voltam.

2010. jan. 22. 14:23
 5/8 Harmoka ***** válasza:
Oké, örülök. Kösd fel a szennyest, hogy sikerüljön!
2010. jan. 22. 14:24
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jan. 22. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki kap attól az iskolájától levelet ahol írni fogja. Én pl. nem fogok, de előre megmondták hogy semmiféle értesítést nem fognak adni.
2010. jan. 22. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekemis írták a választott iskola honlapján,hogy semmi értesítést nem küldenek.Utána pár nappal rá küldtek az általános iskolába egy behívót...:D
2010. jan. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!