Van még vki rajtam kívül, aki így június 8-a felé sem kaptam meg a regisztrációs levelet+csekket? E-felvételivel jelentkeztem, hátrányos helyzetet igazolva, de még semmi.
Jaja, én is.. Elvileg április végére írták, hogy postázzák a regisztrációs leveleket....
Most olvastam netem, hogy vki már 2-3 hete megkapta.....
Még én sem kaptam :(
Többiek szerint azért mert utolsó héten adtam fel utolsó pillanatban a papírt, és talán érkezési sorrendben dolgozzák fel.
Még én sem kaptam, én Ma-ra jelentkeztem. Felhívtam őket, hogy mi van, kb másfél hete. Akkor azt mondták, hogy látják, hogy jelentkeztem 2 héten belül megkapom :)
Azóta már oda ahova felvételizek, jött egy levél, hogy mikor lesz a felvételi.
De ti milyen csekket vártok? Az csak diákra van ugye?
Én e-felvételin keresztül jelentkeztem, hátrányos helyzetet igazolva..
Hátrányos helyzet esetén megvizsgálják, hogy valóban fennáll-e a hátrányos helyzet, és a regisztrációs díjjal együtt küldik a jelentkezési díjat csekken. Tehát annó nekem még semmit se kellett befizetnem..
Amúgy hogy érkezés sorrendjében menne.. Hát nem tudom.. Én nem a legutolsó pillanatban adtam fel, még sincs még semmi...
húú.. hát én se kaptam meg.. és én is teljesen....
az valamennyire megnyugtat azért, hogy más is van így:)
Sajnos nekem se jött meg a regisztrációs levél se a csekk.
amúgy szintén hátrányos helyzetű vagyok.
Hát e héten se kapom meg..
ja és én is hátrányos helyzetű...
csak leszvalami.. remélem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!