Középiskola váltás? SOS!
Nyelvi előkészítőn vagyok egy tagozatonde mar most nagyon nem birom az osztalyom miatt. Rengeteget szenvedok miattuk es szeretnek atiratkozni egy masik nyelvi elokeszitos suliba egy teljesen mas szakra, ahol van baratom. Lehetseges lenne most ugy h jovore ne kelljen ujra kezdeni a sulit es mar ebben az evben v jovore de a baratom osztalyaba keruljek?
Ui: bocsanat az ekezet hianyert, de azt tabletrol most nem tudok irni.
Legyszi segitsetek gyorsan. Elore is koszonom.
Bocsi hogynmeg egyszer kiirtam ugyanazt. Szerintem beleirom egy naploba az ezzel kapcsolatos gondolataimat, erzeseimet es "veletlenul" az asztalon felejtem. Biztos megnezik.
Amugy a kolesszobat mar elrendeztek nekem:) Mostmar csak a nevelokon mulik es koltozhetek.
Nem arrol van szo, hogy csak latszolag vannak velem. Ok meg vannak gyozodve arrol, hogy nekik van igazuk es ezzel teszik a legjobbat nekem. Hogy nem engedik, hogy csak az osztaly miatt adjam fel a kivalasztott szakot, amire regota menni akartam, az emelt oraszamu tantargyakat, amiket akartam. Hogy ezzel az isko,aval tudom megalapozni a jovom, ha ezt cegzem el jol, akkor mehek el jo egyetemre, lehet olyan allasom amilyet szetnek.
De szerintem ez a naplos otlet jo. Olyat kene beleirnom, amivel ra tudom ebreszteni oket arra, hogy ez nem teljesen igy van. Tudtok segiteni a szovegben?
Rendben koszonom.
Az, hogy mar nem ezt akarom, azert nem veszik be, mert mar ovis korom ota ez az almom.
Meg egyszer nagyon koszonom. Nagyon jo erzes volt a valaszokat olvasgani, es otleteket kapni:)
Ha tudtok meg segiteni, vagy csak elmeselni, hogy nektek ilyen volt, szivesen veszem. Jo tudni, hogy nem csak en vagyok ilyen szencsetlen:D
Szia!
Mintha, csak saját magamat olvastam volna. Én is gondolkozok az iskola váltáson, akár csak te. Szintén ilyen problémák miatt. Szerintem le kéne ülnötök egy délután és elmondani nekik, hogy valóban rosszul érzed magad abban az iskolában, úgy , hogy az ne torkoljon vitába. Ők is voltak tizenévesek, igazán megérthetnék. Bár,az írásod alapján elég szigorúnak tűnnek. Az ilyen hosszas beszélgetéskor az a jó , ha sok érvet fel tudsz hozni, hogy miért lenne helyes döntés az átiratkozás. Nem tudom sikerült-e már meggyőzni őket. Ja és nem megijedni a szüleidtől! Ha gondolod írj privit(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!