Szerintetek milyen szakra lenne érdemes mennem?
Amik érdekenek:pszichológia,irodalom,történelem.
Érettségi:minden négyes,a matek az kettes,infoból és rajzból is van érettségim,az info is négyes a rajz az ötös
Pszichológiára (bár ilyen eredménnyel nem vesznek fel), magyar- vagy nyelvszakra, történelemre. Ennyi alapján ennyit lehet válaszolni.
De mivel egy betűt nem írtál arról, mit is dolgoznál később, ezért nem különösebben hasznos tanács ez.
Sajnos én sem tudom merre kellene indulnom. Eddig és jelenleg is az épìtőiparban dolgozom mint adminisztràtor.Ez jól is megy, érdekel (ez is). De az épìtészeti szakokhoz a matekom gyenge.Rengeteg belefektetett enegiàval is csak erős hàrmas.Diszkalkulàns vagyok,képleteket vàltószàmokat nem tudok megjegyezni,ha leìrva làtom màr tudom alkalmazni....Egy épìtőmérnöknek viszont illik nagyon jó matekosnak lenni. A tovàbbiakban erről lemondtam végleg (bàr különösebben el sem szomorìtott a tény mert nem ez az első dolog amibe a matek miatt bukom bele).
Tovàbbtanulni viszont mindenképp kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!