Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vélemények ezekről a szakokról?

Vélemények ezekről a szakokról?

Figyelt kérdés

Főként töri, idegen nyelvek (angol, francia) érdekelnek és elég jó tanuló vagyok. Jövőre érettségizek. Eddig továbbtanulásnál ezek merültek fel:

- jogász (erről lebeszéltek, mondván hogy túl sok van és nagyon nehéz és lehetetlen elhelyezkedni)

- közigazgatás szervező, nemzetközi igazgatás (ezekről nem tudok túlságosan sokat)

- valamilyen nyelvi szak (nem tudom hogy más szakterület nélkül van e értelme nyelvekre összpontosítani, meg nem gondolkodom egyelőre külföldben)

- meg sokan közgazdaságra akarnak rábeszélni, valamennyire a gazdaságföldrajz meg társadalmi témák érdekelnek is de a matekom stabil 4-es és nem tudom mennyire bírnám egyetemen.

Melyiket ajánlanátok? Mivel könnyebb elhelyezkedni itthon, akármilyen tapasztalat? Esetleg más szak ami jó lenne ilyen főként humán beállítottsággal?

2014. szept. 29. 17:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Közgazdaságtan. Feküdj rá a matekra, gyakorolj sokat, és akkor egyetemen is menni fog.
2014. szept. 29. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!