Sűrgős! Holnap adom be a felvételim. Vélemények az alábbi szakokról?
1;Tudom hogy a KOMMÉDIÁN túlképzés van,de akárhol olvastam,mindenki újságíró/tévés ember akar lenni.Én szeretnék a PR-ral/Üzleti kommunikációval foglalkozni,nagyon nagyon közel állna hozzám.BGFen és BKFen néztem.- a kérdésem hogy ezen a szakirányon is túlképzés van,vagy evvel el tudnék helyezkedni? angol perfektül megy,franciául is tanulok,valamint nyáron neki állok a hollandnak is.
2; BGF- turizmus - angol nyelven szeretném megjelölni. Vagy Heller Farkas-turimus.- a szállodai menedzsment érdekel. Vélemények? ezt is dobhatnám majd a kukába?
Köszönöm előre is a válaszokat!!! :)
hm.
Először is csak annyit mondok,hogy a vágyaidat ne add fel soha!Bárki bármit mond ne tanulj olyat,amitől undorodsz. (én is most felvételizek)
A Komm-hoz nagy kitartás kell,ugyanis elég erősen szűrnek tehetség alapján és ha nincs meg benned a plusz,akkor tényleg nem mész semmire,de a PR szerintem annyira nem vészes még mint a bemondónéni-képzés.
Egyik ismerősöm másfél évig volt Amerikában és így sem bírta angolul a turizmust :( Káosz :)
A BKF-et pedig egyáltalán nem ajánlom! Több diákkal beszéltem már és életük hibájának tartják,hogy oda mentek.Szervezetlen és nem diákbarát iskola.Huhh..Enyni jutott most eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!