Sok dolog érdekel. Nem tudom hogy mi akarok lenni ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
Érdekel a robotika, az űrhajók hajtóműve , jetpack, glider, és ezeknek az energia ellátása.
glider: http://www.youtube.com/watch?v=JSSETSHyIuM
2010. jan. 21. 16:39
1/3 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy Mo.-on semmi esélyed?
2/3 anonim válasza:
Van egy tök jó szak, a molekuláris bionika, most hitelen nem tudom melyik főiskolán, biztos könnyen megtalálod, ha érdekel.
Olyan gépek tervezésével és feltalálásával foglalkoznak, amiket ma és holnap az orvostudomány fog használni, esetleg ez még belefér az érdeklődési körödbe.
Új szak, talán tavaly indult először, tehát nem lehet tudni, mi lesz belőle, de már most lenne kereslet a szakemberekre ilyen szakirányban. Sok cikket olvastam róla, külföldön vezető szak lett 4 év alatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy itthon nem tanulhatok/foglalkozhatok vele.
Az orvos tudomány nem vonz engem. De köszönöm a tanácsot.
2010. jan. 22. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!