Az alábbi helyzetben leadhatom a történelem szakot?
Jelenleg Némettanári MA - Történelemtanári MA szakpárra járok. Németből már van főiskolai (régi, 4 éves) diplomám, amivel tanítok is.
Nekem a szakpár sok munka mellett, ezért úgy gondoltam, hogy a Némettanári-t leadom és majd egyszakos Történelemtanári MA-n folytatom a tanulmányaimat.
Így végül mégis kétszakos lennék.
A kérdésem: leadható a némettanári MA szak?
Jaj, összekevertem a dolgokat! Pontosítok!
Először szereztem még évekkel ezelőtt egy némettanári diplomát, ami négyéves, főiskolai szintű.
Azután felvételiztem Némettanári MA - Történelemtanári MA szakra. (Tehát NEM osztatlan képzésben veszek részt! Vannak, akik eredetileg is egyszakos tanári MA-ra jelentkeztek.)
Szeretném leadni a Némettanári MA szakomat, így abból maradna a hagyományos főiskolai tanár szakom, és mellé elvégezném a Történelemtanári MA-t, egyszakosként.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy én NEM az osztatlan tanári képzésben veszek részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!