0kredit, államin. Mit csináljak kovetkezo felevben?
sajnos nem állt módomban összeszedni a krediteket. nem voltam vizsgázni sem és semmi. nem akarok fiizetni az elbukott kreditek miatt, bejárni sem már. mi tortenik ha nem jelenek meg beiratkozáson? nem szeretnem vusszaadni a diakogazolvanyomat. ha jol sejtem mivel nincs 15 kreditem csak koltsegteritesesen tudnam folytatni. de ugy meg nem akarom. tiszta kaosz az egesz. osztol masik suliba szeretnek jarni de most tisztazni szeretnem a jogvizsonyomat meg hogy megis mi van.
hogy lehetne at elereni h kapjak a diakomra matriat? ha ez nem lehetsehes akkor elkerulheto h vissza kelljen adni? vagy nem is kell visszaadni ha pl vegleg kiiratkozol?
Burkoltan végülis igen miután rájöttem hogy mégsem az a suli amit én akartam. That amikor felvettek aszittem h ez jó suli de aztán kiderült h mégsem. És most szeretnék belöle minel többet kihozni..
Matricát lehet szerezni végülis.. Az elbukott tárgyak után (mivel nincs kreditem) kell fizetni? BME-n 1200ft kreditenként azt hiszem. Ez ÁVF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!