Hány kreditet kell teljesítenem a félévben? SOS!
Figyelt kérdés
Felvettem 22 kreditet, de nagyon elszúrtam a félévet, most lennének a vizsgáim, de egy szót se tanultam, nagyon meg vagyok ijedve hogy mi lesz. Azt hallottam h a felvett kreditek felét teljesíteni kell, különben nem vehetem fel a kövi félévet, magyarul ki vagyok rúgva az egyetemről. Így van ez?2011. jún. 6. 16:50
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és levelezőre járok.
2011. jún. 6. 16:51
2/6 anonim válasza:
Egyetemenként változik a dolog, általában az előírt kreditmennyiség (félévenként 30) felét kell teljesíteni, de ettől eltérések lehetnek.
Ajánlom a tvsz olvasgatását, illetve a to felkeresését.
3/6 anonim válasza:
minden suliba más a szabály, de általában évente 30 kredit a minimum. ha annyi nincs akkor fizetősre tesznek.
4/6 A kérdező kommentje:
költségtérítésesen vagyok.
2011. jún. 7. 14:25
5/6 anonim válasza:
TVSZ! de az is segítene, ha megmondanád, hova jársz, hátha van itt valaki, aki szintén oda jár, és tudja...
6/6 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy félévenként 15 kreditet kell teljesíteni. Ez úgy jön ki, hogy a mintatanterv szerint félévente 30 kreditet teljesítesz, és ez ennek a fele.
Ezt évvégén ellenőrzik, tehát minden évben legalább 30 kreditet kell teljesíteni. Ha nem teljesítetted, akkor kirúgnak a suliból. De lehet előre is dolgozni. Tehát ha első évben teljesíted mind a 60 kredited, akkor a következő évben ha egyet sem teljesítesz akkor sem rúgnak ki, mert már annyid van, amennyinek akkor minimum lennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!